Нам знадобиться:
- куряче філе – 2 шт.
- салат Айсберг – 1 шт.
- бекон – 200 г
- твердий сир – 200 г
- сухарики – за смаком
- майонез – 150 г
- оливкова олія – 1 ст. л.
- сік половини лимона
- часник – 3-5 зуб.
- помідори черрі – для прикраси
Спосіб приготування:
Курку відварити у воді без солі до готовності. Готову курку порізати на шматки або розділити за допомогою рук.
Натерти сир на дрібній тертці.
Для заправки: до майонезу додати 1 ложку оливкової олії, вичавити часник і перемішати. Додати туди лимонний сік, перемішати і поставити у холодильник.
Бекон порізати на полоски і смажити на середньому вогні з 1 ложкою оливкової олії. Коли бекон підсмажиться і матиме золотистий колір – обсушіть його салфетками і дайте охолонути.
Салат Айсберг розділити на листя, залишити їх у холодній воді на 5-10 хвилин. (Так листя салату буде хрустким і соковитим). Після цього, обсушити і порвати на невеликі шматки і кладемо у велику миску.
На листя салату викладаємо курку, після цього тертий сир і охолоджений бекон. Заправляємо салат готовою заправкою з холодильника.
Після того, як викладете готовий салат на тарілки – посипте його сухариками, тертим сиром і прикрасьте помідорами.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з куркою, беконом і сухариками”Додати →