Нам знадобиться:
- куряче філе – 200 г
- черешня – 150 г
- помідори “Чері” – 150 г
- волоські горіхи – 100 г
- рукола – 1 пучок
- оливкова олія – 1-2 ст.л.
- бальзамічний оцет – за смаком
- спеції для курки – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе відбити до товщини 1,5-2 см, додати спеції. Обсмажити куряче філе до холотистої скоринки з обох боків (5-7 хв. на кожну сторону).
Готовому філе дати вистигнути і нарізати кубиками.
Горіхи нарізати ножем.
З черешень витягнути кісточки і порозрізати на половинки.
Помідори “Чері” розрізати на 2 або 4 частинки.
Руколу помити, посушити і викласти на тарілки. Поруч покласти чері.
Розкласти куряче філе і черешню.
Посипати горіхами. Перемішувати не потрібно. Посолити і поперчити.
Зверху полити оливковою олією і бальзамічним оцтом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з черешнею і курячим філе”Додати →