Нам знадобиться:
- морква – 1 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- огірок – 1 шт.
- яблуко – 1/2 шт.
- кунжут – 2 ст. л.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- лимонний сік – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Овочі і яблуко помити. Почистити моркву від шкірки, а болгарський перець від насіння. Потім овочі і яблуко нарізати за допомогою овочечистки і ножа на тонкі смужки шириною не більше 1 см.
Для заправки змішати оливкову олію, бальзамічний оцет і лимонний сік.
Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
За допомогою кулінарного кільця викласти нарізані інгредієнти, полити заправкою і посипати кунжутом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Вальде́””Додати →