Нам знадобиться:
- шинка – 200 г
- авокадо – 1/2 шт.
- огірок – 2 шт.
- кукурудза – 1/2 бан.
- сир твердий – 50 г
- кріп – 2 пуч.
- сметана (або майонез) – 2 ст. л.
- болгарський перець – 1/2 шт.
- сіль
Спосіб приготування:
Шинку нарізати кубиками. З кукурудзи злити воду, додати до шинки.
Огірок нарізати і додати до інших інгредієнтів.
Додати нарізане кубиками авокадо.
Потім натерти сир.
Все перемішати, додати сметану (або майонез). Посолити.
Для оформлення різдвяного вінка беремо велику плоску тарілку, ставимо по центру склянку.
Навколо нього викладаємо салат кругом. Потім прибираємо склянку.
Прикрашаємо салат – “Різдвяний вінок” – зверху зеленню кропу, кукурудзою, з сиру і болгарського перцю можна прикрасити фігурками у вигляді зірок.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат “Різдвяний вінок””Додати →