Нам знадобиться:
- квасоля червона – 1 скл.
- цибуля – 2 шт.
- часник – 3 зубч.
- вода – 50 мл
- гострий червоний перець – 1/2 ч. л.
- петрушка – 1 пуч.
- оцет – 2 ст. л.
- волоський горіх – 2 ст. л.
- приправи (кмин, коріандр, хмелі-сунелі) – дрібка
- олія – для смаження
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте на сковорідці трохи олії, висипте цибулю, готуйте, помішуючи, до того моменту, поки цибуля розм’якне. Додайте до цибулі спеції в молотом вигляді і подрібнену петрушку.
Готуйте цибулю зі спеціями кілька хвилин, після чого влийте до неї 6% оцет і воду. Тепер готуйте цибулю до тих пір, поки не випарується рідина, після чого зніміть сковорідку з цибулею з вогню і остудіть її.
Всипте в салатник квасолю в готовому вигляді і цибулю зі сковороди.
Часник та злегка підсмажені горіхи натріть на дрібній тертці, всипте їх до салату.
Додайте до салату сіль за смаком і невелику кількість олії. Тепер бажано дати салату настоятися в холодильнику в закритому вигляді.
Смачного!
0 коментарів до “Салат “Лобіо””Додати →