Салат “Лобіо”

Нам знадобиться:

  • квасоля червона – 1 скл.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 3 зубч.
  • вода – 50 мл
  • гострий червоний перець – 1/2 ч. л.
  • петрушка – 1 пуч.
  • оцет – 2 ст. л.
  • волоський горіх – 2 ст. л.
  • приправи (кмин, коріандр, хмелі-сунелі) – дрібка
  • олія – для смаження
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте на сковорідці трохи олії, висипте цибулю, готуйте, помішуючи, до того моменту, поки цибуля розм’якне. Додайте до цибулі спеції в молотом вигляді і подрібнену петрушку.
Готуйте цибулю зі спеціями кілька хвилин, після чого влийте до неї 6% оцет і воду. Тепер готуйте цибулю до тих пір, поки не випарується рідина, після чого зніміть сковорідку з цибулею з вогню і остудіть її.

Всипте в салатник квасолю в готовому вигляді і цибулю зі сковороди.
Часник та злегка підсмажені горіхи натріть на дрібній тертці, всипте їх до салату.

Додайте до салату сіль за смаком і невелику кількість олії. Тепер бажано дати салату настоятися в холодильнику в закритому вигляді.

салат лобіо

Смачного!

0 коментарів до “Салат “Лобіо”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *