Нам знадобиться:
- салат айсберг – 100 г
- олія – 20 мл
- болгарський перець жовтий – 1/2 шт.
- лимонний сік – 30 мл
- мелений чорний перець – 1/4 ч. л.
- брусниця – 50 г
- куряче філе – 300 г
- морська сіль – 1/2 ч. л.
- олія виноградних кісточок – 30 мл
- гірчиця – 1/4 ч. л.
- ананаси консервовані – 100 г
Спосіб приготування:
Листя салату вимити холодною водою, гарно просушити і порвати на шматочки невеликого розміру.
Куряче філе нарізати шматочками і обсмажити на гарячій сковорідці до золотистого кольору, трохи посоливши.
Болгарський перець нарізати такими ж шматочками як і куряче філе.
Для заправки змішати: олію виноградних кісточок, гірчицю, морську сіль, лимонний сік і чорний перець. Злегка збити, щоб вийшов однорідний соус. Замість лимонного соку можна додати кілька столових ложок рідини від ананасів (таким чином заправка буде більш солодкою).
На велику тарілку викласти шарами листя салату, курку, ананас і перець, полити заправкою і прикрасити ягодами брусниці.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат із куркою і ананасами”Додати →