Нам знадобиться:
- зелений горошок – 1 банка (400 г)
- м’ясо – 300 г
- яйця – 4 шт.
- картопля – 350 г
- квашені або мариновані огірки – 100 г
- цибуля – 100 г
- сіль – за смаком
- майонез – за смаком
Спосіб приготування:
М’ясо відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Картоплю відварити до готовності. Остудити.
Цибулю дрібно нарізати. Залити її кип’ятком і залишити на 10 хвилин. Воду злити. Цибулю промити в холодній воді.
М’ясо нарізати кубиками.
Картоплю почистити. Нарізати кубиками.
Яйця дрібно нарізати.
Огірки дрібно нарізати.
Змішати картоплю, м’ясо, цибулю, горошок (трохи залишити для декору), яйця, огірки.
Посолити.
Заправити майонезом.
Викласти у тарілку. Зверху з горошку, що залишився, викласти ялинку. Верхівка ялинки – журавлина.
Смачного 😉
0 коментарів до “Олів’є “Ялинка””Додати →