Олів'є Ялинка

Олів’є “Ялинка”

Нам знадобиться:

  • зелений горошок – 1 банка (400 г)
  • м’ясо – 300 г
  • яйця – 4 шт.
  • картопля – 350 г
  • квашені або мариновані огірки – 100 г
  • цибуля – 100 г
  • сіль – за смаком
  • майонез – за смаком

Спосіб приготування:

М’ясо відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).

Картоплю відварити до готовності. Остудити.

Цибулю дрібно нарізати. Залити її кип’ятком і залишити на 10 хвилин. Воду злити. Цибулю промити в холодній воді.

М’ясо нарізати кубиками.

Картоплю почистити. Нарізати кубиками.

Яйця дрібно нарізати.

Огірки дрібно нарізати.

Змішати картоплю, м’ясо, цибулю, горошок (трохи залишити для декору), яйця, огірки.
Посолити.

Заправити майонезом.

Викласти у тарілку. Зверху з горошку, що залишився, викласти ялинку. Верхівка ялинки – журавлина.

Смачного 😉

0 коментарів до “Олів’є “Ялинка”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *