Нам знадобиться:
капуста червонокачанна – 200 г
капуста білокачанна – 200 г
морква – 100 г
гірчиця (зерниста +діжонська) – 25 г + 10 г
мед – 50 г
майонез – 200 г
сметана – 100 г
кріп – 5 г
сіль – 3 г
перець чорний (мелений) – 1 г
оцет (9%) – 10 г
Спосіб приготування:
Нарізати тонкою соломкою обидва види капусти і моркву, з’єднати в мисці.
Змішати всі інгредієнти для соусу: гірчицю зернисту, гірчицю діжонську, мед, майонез, сметану, кріп, сіль, перець та оцет.
Змішати овочевий мікс і заправку. Поставити в холодильник на пів години.
При подачі можна прикрасити зеленим яблуком і посипати маком.
Салат Коул слоу готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Коул слоу”Додати →