Нам знадобиться:
- цибуля-порей – 500 г
- картопля – 500 г
- цибуля – 1 шт.
- курячий бульйон – 1 л
- вершкове масло – 100 г
- вершки – 200 мл
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Нарізати цибулю-порей півкільцями.
Цибулю – кубиками.
Картоплю також нарізати на невеликі кубики.
Розтопити вершкове масло в глибокій каструлі, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до м’якості.
Додати дрібно нарізану цибулю-порей і також обсмажити до м’якості.
Після цього, додати картоплю, посолити і поперчити по смаку.
Залити бульйоном і варити на малому вогні протягом 30 хв.
Охолодити готовий суп і додати вершки.
Збити блендером до ніжної пюреподібної маси.
Можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп Вішисуаз”Додати →