Нам знадобиться:
- бульйон курячий – 1 л
- цвітна капуста – 10 суцвіть
- рис – 1/2 склянки
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- вершки – 100 мл
- сіль – за смаком
Для подачі на одну порцію:
- шматки відвареної курятини
- рис варений – 2 ст. л.
- оливкова олія – 1 ч. л.
- зелена цибуля
Спосіб приготування:
Готуємо все для супу. Курячий бульйон доводимо до кипіння і кладемо в нього рис.
Ріжемо овочі на довільні шматки.
Відправляємо їх в каструлю до рису. Солимо. Варимо все до готовності. Кілька ложок рису викладаємо в чашку для подачі.
В каструлі збиваємо суп блендером в пюре.
Наливаємо вершки. Вони відмінно вписуються в цей супчик.
Все перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
Розливаємо по тарілках. У центр викладаємо рис, який ми відклали. Куряче філе розбираємо на волокна і теж кладемо в тарілку. Прикрашаємо зеленою цибулею і скроплюємо трохи оливковою олією.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп-пюре з цвітної капусти і рису”Додати →