Нам знадобиться:
- вода – 1,5 л
- картопля – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- печериці – 200 г
- гречана локшина – 60 г
- оливкова олія – 2 ст. л.
- італійські трави – 1/2 ч. л.
- сіль, перець – за смаком
- перець чилі – за бажанням
Спосіб приготування:
Спочатку ставимо 1 л. води на вогонь, щоб закипіла. Суп виходить досить густий і наваристий. Якщо ви хочете, щоб суп був рідкий, то потрібно більше води.
Картоплю, моркву та цибулю чистимо та миємо.
Нарізаємо картоплю брусочками, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю ріжемо на дрібні кубики.
Печериці чистимо.
Ріжемо гриби на слайси.
Після того, як вода закипить, кидаємо картоплю у воду.
На сковороді розігріваємо оливкову олію.
Додаємо моркву та цибулю. Солимо, перчимо, додаємо італійські трави.
Після того, як цибуля та морква підсмажаться, додаємо печериці. Смажимо, поки гриби не будуть готові.
В кінці можна додати перець чилі за бажанням (небагато). Тоді суп має приємну гостроту.
Після цього, додаємо до супу.
Гречану локшину розламуємо на дві частини (можна цього не робити).
Після того, як суп знову закипить, кидаємо локшину і варимо до готовності. В кінці додаємо ще сіль і перець за смаком. Даємо супу настоятись.
Грибний суп з гречаною локшиною готовий! Такий суп корисний і дуже смачний. Поєднання гречаної локшини і грибів дуже вдале.
Смачного 😉
0 коментарів до “Грибний суп з гречаною локшиною”Додати →