Нам знадобиться:
- камбала – близько 1 кг
- болгарський перець (червоний) – 1 шт.
- картопля – 3 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зуб.
- лимон – 1/2 шт. (сік)
- кмин, перець, сіль – за смаком
- зелень – за смаком
- гострий перець – 1 стручок
- оливкова олія – 1,5 ст. л.
Спосіб приготування:
Цибулю нарізати півкільцями, пасерувати до м’якості на оливковій олії, близько 5 хвилин (прямо в каструлі, в якій будемо готувати суп).
Болгарський перець нарізати дрібними кубиками, часник подрібнити і додати до цибулі, готувати 3 хвилини.
Влити 1 літр води, покласти картоплю і спеції, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати приблизно 10 хвилин (або до майже повної готовності картоплі).
Помідори надрізати навхрест, залити окропом, залишити на кілька хвилин, потім зняти шкірку. М’якоть дрібно нарізати.
Зелень подрібнити. Камбалу нарізати невеликими шматочками.
Опустити в каструлю помідори, лимонний сік, гострий перець, рибу і зелень, і готувати ще 5-7 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гострий овочевий суп з камбалою”Додати →