Нам знадобиться:
- вода – 2-3 л.
- сухофрукти – 200-250 г
- мед або цукор – за смаком
Спосіб приготування:
Сухофрукти промиваємо протічною водою, ставимо в каструлю і заливаємо водою на 2-3 год, або на ніч.
Ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо до кипіння під кришкою. Даємо покипіти 4-5 хв. на малому вогні. Якщо ви додаєте цукор, то додайте його саме зараз, а якщо мед – то не в гарячий, а теплий узвар.
Ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо до кипіння під кришкою. Даємо покипіти 4-5 хв. на малому вогні. Якщо ви додаєте цукор, то додайте його саме зараз, а якщо мед – то не в гарячий, а теплий узвар.
Готовому узвару даємо настоятись і вистигнути під кришкою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Узвар”Додати →