Нам знадобиться:
- цукор ванільний – 1 п.
- крохмаль картопляний – 1 ст.л.
- сіль – 1 щіпка
- чорний шоколад – 85 г
- цукор – 100 г
- какао – 40 г
- молоко – 1 скл.
Спосіб приготування:
У невеликій чаші блендера з’єднуємо наступні інгредієнти: шоколад, потім цукор, крохмаль і сіль.
Перебиваємо вміст чаші блендера до однорідної маси. Шоколад можна не перебивати дуже дрібно, напій буде набагато смачніше, якщо в ньому будуть розчинені як дрібні, так і великі шоколадні шматочки.
Суміш для гарячого шоколаду готова. Даної суміші вистачить на 8-10 порцій.
Молоко доводимо до кипіння.
У чашку насипаємо 2-3 чайні ложечки суміші для гарячого шоколаду і заливаємо її молоком, спочатку на половину чашки, потім – розмішуємо і доливаємо до повної.
Гарячий шоколад готовий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гарячий шоколад”Додати →