Нам знадобиться:
- капуста – 500 г
- яйце – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- молоко – 150 мл
- цибуля – 1 шт.
- вершкове масло – 70 г
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Капусту помити і дрібно нашинкувати. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільця.
Налити пів склянки води, накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати близько 10 хвилин, поки рідина НЕ випарується. Додати вершкове масло і обсмажити до золотистого кольору, додати сіль, перець за смаком.
Обсмажену капусту перекласти в блюдо, в якому буде запікатись страва.
Змішати молоко, яйця, сіль, перець і збити виделкою.
Залити яєчно-молочною сумішшю капусту і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Запіканка з капусти”Додати →