Нам знадобиться:
- стейк лосося – 2 шт.
- спеції до риби (можна використовувати італійські трави або спеціальну суміш) – за смаком
- чебрець або розмарин – 2-3 гілочки на кожен стейк
- оливкова олія – 2 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Стейки миємо. Акуратно витираємо паперовими рушниками, щоб вони були сухими. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб вони просочилися.
У розігріту сковорідку з оливковою олією додаємо гілочки чебрецю або розмарину. Чекаємо, поки олія почне потріскувати і піде приємний аромат.
Викладаємо стейки прямо на гілочки ароматних трав. Можна накрити сковорідку кришкою, щоб риба пройшлася ароматом. Смажимо 5-6 хвилин.
Перевертаємо стейки всього один раз. Робити це потрібно акуратно, щоб лосось не розвалився. Смажимо ще 5-6 хвилин.
Стейк з лосося готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Стейк з лосося”Додати →