Нам знадобиться:
- короп – 800 г
- цибуля – 1 шт.
- борошно – 1 скл.
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Коропа очищаємо, промиваємо і акуратно виймаємо нутрощі, щоб не зачепити жовчний міхур, він дає гіркоту.
Відрізаємо голову і хвіст, ріжемо рибу на шматочки. Солимо і приправляємо спеціями на свій смак. Після цього кожен шматочок обмочуємо в борошні.
Сковорідку ставимо на вогонь і наливаємо олію. Обсмажуємо кожен шматочок коропа з обох сторін до золотистої скоринки на середньому вогні.
Короп подаємо з підсмаженою цибулею і свіжою зеленню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Смажений короп”Додати →