Нам знадобиться:
- ребра свинні – 500 г
- гарбуз – 250 г
- яблука – 2 шт.
- картопля – 3 шт.
- морква – 1 шт.
- соєвий соус – 2-3 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Ребра помити, просушити паперовим рушником, розрізати порційно.
Гарбуз чистимо від шкірки розрізаємо на шматочки. Яблука розрізаємо на часточки, чистимо від серцевини (від шкірки чистити не потрібно).
Картоплю і моркву теж чистимо і ріжемо на шматочки.
Скидаємо м’ясо і овочі у глибоку миску, солимо за смаком, додаємо соєвий соус та улюблені спеції. Залишаємо на декілька годин промаринуватися.
На дно мультиварки складаємо ребра.
Встановлюємо режим ВЫПЕЧКА, час приготування 1 год.
В процесі приготування можна перевернути ребра, щоб золотиста скоринка була з усіх сторін. За 20 хв. до закінчення програми знову перевернути ребра.
Викласти картоплю.
Через 20 хв. програма ВЫПЕЧКА закінчиться. Тоді додаємо решту овочів і ставимо випікатися ще на 20 хв.
Свинні реберця з овочами в мультиварці готові.
М’ясо виходить дуже м’яким та ніжним, легко відділяється від кісток.
Смачного 😉
0 коментарів до “Реберця з овочами”Додати →