Реберця з овочами

Нам знадобиться:

  • ребра свинні – 500 г
  • гарбуз – 250 г
  • яблука – 2 шт.
  • картопля – 3 шт.
  • морква – 1 шт.
  • соєвий соус – 2-3 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Ребра помити, просушити паперовим рушником, розрізати порційно.

Гарбуз чистимо від шкірки розрізаємо на шматочки. Яблука розрізаємо на часточки, чистимо від серцевини (від шкірки чистити не потрібно).

Картоплю і моркву теж чистимо і ріжемо на шматочки.

Скидаємо м’ясо і овочі у глибоку миску, солимо за смаком, додаємо соєвий соус та улюблені спеції. Залишаємо на декілька годин промаринуватися.

На дно мультиварки складаємо ребра.

Встановлюємо режим ВЫПЕЧКА, час приготування 1 год.

В процесі приготування можна перевернути ребра, щоб золотиста скоринка була з усіх сторін. За 20 хв. до закінчення програми знову перевернути ребра.

Викласти картоплю.

Через 20 хв. програма ВЫПЕЧКА закінчиться. Тоді додаємо решту овочів і ставимо випікатися ще на 20 хв.

Свинні реберця з овочами в мультиварці готові.

М’ясо виходить дуже м’яким та ніжним, легко відділяється від кісток.

Смачного 😉

0 коментарів до “Реберця з овочамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *