Нам знадобиться:
- 400 г свинини
- 240 г перлової крупи
- 1 цибуля
- 1 морква
- 2 стручки свіжого перцю чилі
- 2 помідори
- 3 зубчики часнику
- 3 лаврових листки
- 1 ч. л. хмелі-сунелі
- 1 ч. л. насіння коріандру
- 25 мл олії
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
Готувати страву потрібно в каструлі з товстими стінками і товстим дном. Крупу краще перебрати. Замочити перловку в холодній воді на кілька хвилин, воду злити, промити під краном холодною водою. Налити в каструлю дві чашки води, висипати перлову крупу, поставити на вогонь і нагріти до кипіння.
Обсмажити в розігрітій олії крупно порізану цибулю.
Крупно нарізати моркву і додати до цибулі.
Коли овочі стануть м’якими, викласти у сковорідку нарізану кубиками свинину. Обсмажити м’ясо з овочами кілька хвилин, щоб свинина тільки трохи схопилася.
Викласти в каструлю з киплячою перловкою м’ясо з овочами.
Потім додати стручки свіжого перцю чилі, лавровий лист, подрібнений часник і помідори. Замість помідорів можна додати 2-3 столові ложки томатного пюре.
Посолити за смаком, додати хмелі-сунелі і грубо розтерте в ступі насіння коріандру. Замість цих спецій можна використати каррі для м’яса або мелену червону паприку.
Щільно закрити каструлю, зробити найменший вогонь і готувати 1 годину. Потім зняти кашу з плити, укутати рушником і залишити на 15-20 хвилин, щоб розпарилась.
Перлова крупа з м’ясом готова! Подавати до столу гарячою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Перлова крупа з м’ясом”Додати →