Нам знадобиться:
- спагеті – 200 г
- бекон – 150 г
- вершки (20%) – 150 мл
- сир пармезан – 50 г
- яєчний жовток – 3 шт
- часник – 2-3 зубчики
- олія
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Бекон нарізаємо соломкою.
Часник видушуємо через часнокодавку або дрібно нарізаємо.
Сковорідку розігріваємо з невеликою кількістю олії і трішки підсмажуємо часник.
Додаємо бекон і добре обсмажуємо.
Сир натираємо на дрібній тертці.
У глибоку тарілку або миску викладаємо яєчні жовтки. Жовтки солимо, перчимо і добре збиваємо.
Додаємо вершки і тертий сир і знову ретельно перемішуємо.
Пасту відварюємо до готовності. Зливаємо воду.
Викладаємо гарячу пасту в сковороду, додаємо яєчно-вершковий соус і добре перемішуємо. Зверху викладаємо смажений бекон і ще раз все перемішуємо.
Паста карбонара готова, можна ще посипати зверху дрібно натертим пармезаном.
Смачного 😉
0 коментарів до “Паста карбонара”Додати →