Нам знадобиться:
- куряче філе – 350 г
- свіжий шпинат – 70 г
- зелена цибуля – 50 г
- яйця – 1 шт.
- вівсяні висівки – 45 г
- топлений курячий жир – 20 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
На розігрітій сковорідці обсмажуємо зелену цибулю протягом 2 хв.
Листя шпинату нарізаємо тонкими смужками, кладемо до цибулі, тушкуємо на середньому вогні приблизно 4 хвилини.
Коли шпинат стане м’яким і яскраво-зеленим, знімаємо його з вогню, викладаємо в тарілку, охолоджуємо.
Куряче філе подрібнюємо в м’ясорубці з великою насадкою або нарізаємо вручну на маленькі шматочки (0,5 см).
Змішуємо фарш і остиглий обсмажений шпинат. Додаємо яйце.
Додаємо трішки менше 1 ч. л. солі і вівсяні висівки, злегка перемішуємо котлетну масу, залишаємо на кілька хвилин, щоб висівки набухли.
Отриману масу січемо ножем приблизно 5 хвилин, щоб всі інгредієнти поєдналися, а фарш став однорідним.
Викладаємо котлети так, щоб вони не притискалися один до одного, обсмажуємо по 3-4 хвилини на кожній стороні до золотистого кольору. Потім зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 6-7 хвилин.
Курячі котлети зі шпинатом і вівсяними висівками готові.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячі котлети зі шпинатом і вівсяними висівками”Додати →