Нам знадобиться:
- куряче філе – 4 шт.
- консервовані персики – 2 шт.
- твердий сир – 50 г
- сметана – 4 ч. л.
- часник – 2 зуб.
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Сир і часник натерти на дрібній тертці.
Змішати зі сметаною, сіллю та невеликою кількістю спецій.
Надрізати філе, зробивши “кишеньку”.
Після цього філе трохи обтерти сіллю і спеціями.
В кишеньку покласти половинку персика.
На персик викласти суміш сметани, сиру і часнику.
Защіпнути філе за допомогою зубочисток.
Викласти на форму, змащену олією. Зверху покласти гілочку розмарину і випікати у духовці протягом 30-40 хвилин.
За 5-7 хвилин до готовності посипати курку тертим сиром.
Перед подачею зубочистки забрати.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курка з персиком”Додати →