Нам знадобиться:
- курячі гомілки – 5 шт.
- чорнослив (без кісточок) – 5 шт.
- бекон (варено-копчений) – 5 шт.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Гострим ножем відокремити м’ясо від кістки з широкої сторони гомілки по колу, поступово рухаючись вниз паралельно до кістки, знімаючи м’ясо. Нижній суглоб залишити на кістці, він буде тримати все м’ясо.
Вивернути все м’ясо, залишаючи його біля нижнього суглоба гомілки. Верхній суглоб обрубати гострим ножем або сокиркою.
Всередину м’яса вкласти чорнослив, натерти перцем і трохи посолити.
Обгорнути м’ясо беконом.
Закріпити конструкцію зубочисткою, проткнувши її наскрізь.
Запікати 30-40 хвилин при температурі 150 градусів.
Курячі гомілки з чорносливом та беконом готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячі гомілки з чорносливом”Додати →