Нам знадобиться:
- короп – 1-2 шт.
- картопля – на гарнір
- вершкове масло + сметана – за смаком
- зелень + часник – за смаком
- лимон + розмарин – – за смаком
- цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування:
Короп чистимо, промиваємо і робимо надрізи з двох сторін. Форму застеляємо фольгою, трішки змащуємо олією, викладаємо порізану кільцями цибулю, а зверху на неї нашого коропа.
Дрібно нарізаємо кріп, петрушку і часник. Це буде суміш для картоплі. Розтоплюємо трішки вершкове масло, змішуємо зі сметаною, сіллю та перцем. Окремо півкільцями нарізаємо лимон.Чистимо і нарізаємо картоплю. Паралельно ставимо розігріватись духовку до 200 градусів. Все змащуємо нашим соусом. У надрізи коропа кладемо лимон і посипаємо рибу розмарином. Картоплю посипаємо зеленню і часником.
Випікаємо 30-35 хв. при температурі 200 градусів.
Виходить неймовірно смачна і ароматна страва!
Чудово підійде для вечері.
Смачного 😉
0 коментарів до “Короп в духовці”Додати →