Нам знадобиться:
- картопля – 400 г
- борошно – 250-350 г
- манна крупа – 2 ст. л.
- яйця – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- куряче філе – 250-300 г
- цибуля – 1 шт.
- вода – 30 мл
Спосіб приготування:
Картоплю зварити до готовності, зробити пюре. Коли картопля охолоне – змішайте її в глибокій мисці з манною крупою і яйцем. Перемішати до однорідності.
Борошно додавати порційно.
Замісити не дуже круте еластичне тісто, воно має трохи прилипати до пальців. Накрийте тісто рушником і залиште на пів години.
Робимо фарш з курячого філе, з додаванням цибулі. Солимо, перчимо за смаком, додаємо спеції. Вливаємо воду і добре вимішуємо.
Все тісто розділяємо на рівні невеликі шматки. З кожного шматка тіста робимо невеликі коржики, в центр яких чайною ложкою викладаємо фарш.
Краї тіста з’єднуємо вгорі, формуючи своєрідну торбинку, як показано на фото. Це робимо з усім тістом.
В каструлі доводимо до кипіння підсолену воду, в неї опускаємо підготовлені галушки. Варимо до їх спливання на поверхню, після чого зменшуємо вогонь і варимо ще кілька хвилин до повної готовності.
Готові картопляні галушки з м’ясом подаємо з підсмаженою цибулею.
Смачного 😉
0 коментарів до “Картопляні галушки з м’ясом”Додати →