Нам знадобиться:
- 20 шт. каннеллоні
- 350 г моцарелли
Для начинки:
- 500 г філе лосося без шкіри
- 480 г 24% сметани
- 1 пучок кропу
- 2 ст.л. крижаної води
- сіль
- білий мелений перець
Для томатного соусу:
- 4 середніх помідори (разом вагою 520 г)
- 1 велика головка цибулі (вага 120 г)
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. подрібненого кропу
- сіль
- білий мелений перець
Для соусу бешамель:
- 750 мл молока
- 40 г вершкового масла
- 3 ст.л. борошна
- 2 ч.л. соку лимона
- 1/4 ч.л. мускатного горіха
- сіль
- білий мелений перець
Крім того:
- кулінарний мішок
- форма для запікання 30 х 22 х 6 см.
Спосіб приготування:
Томати і кріп вимийте, цибулю очистіть. Кріп подрібніть. Томати і цибулю наріжте невеликими кубиками.
Філе лосося подрібніть блендером або пропустіть 2 рази через м’ясорубку.
Додайте до лосося сметану, кріп і влийте 2 столові ложки крижаної води. Приправте суміш перцем і сіллю.
Розігрійте на сковороді оливкову олію і тушкуйте на ньому томати і цибулю 5 хвилин.
Зніміть томатний соус з вогню, додайте кріп, сіль і перець.
Для соусу бешамель розтопіть в сотейнику вершкове масло, всипте борошно і злегка спасеруйте.
Влийте молоко, ретельно розмішайте суміш, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин (соус слід безперервно помішувати).
Зніміть соус з вогню, приправте мускатним горіхом, соком лимона, сіллю і перцем.
Моцарелу наріжте тонкими скибочками.
Форму для запікання змастіть соусом бешамель (товщина шару 1,5-2 мм).
Фарш перекладіть в кулінарний мішок або в харчовий пакет. Відріжте ножицями куточок пакета.
Поставте каннеллоні на робочу поверхню.
Наповніть каннеллоні фаршем одну за одною.
Щільно укладіть начинені макарони в змащену соусом форму.
Залийте соусом бешамель.
Викладіть моцарелу.
По сиру розподіліть томатний соус.
Розігрійте духовку до температури 190-200 С. Запікайте каннеллоні 40-45 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Каннеллоні, фаршировані лососем”Додати →