Нам знадобиться:
- капуста – 1 головка
- картопля – 500 г
- манка – 2 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
- томатний соус – 200 г
Спосіб приготування:
Капусту ошпарити і відділити листочки. Стебло акуратно відрізати до товщини листка. Картоплю почистити і натерти на тертці. Якщо картопля дуже соковита, то можна відкинути її на друшляк, щоб стік зайвий сік. Додати в терту картоплю манну крупу, сіль і перець. Добре перемішати.
На підготовлене листя капусти покласти по повній ложці начинки і загорнути голубці.
Підготовлені голубці викласти в каструлю з товстим дном (або гусятницю), на дно якої покласти пару листків капусти. Залити томатним соусом, розведеним кип’яченою водою. Рідина повинна доходити до країв голубців. Накрити листками капусти і кришкою. Готувати в духовці, розігрітій до 190 градусів 1 годину, потім температуру зменшити до 175 градусів і готувати до готовності капусти 1,5 години.
Пісні голубці з тертою картоплею готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Голубці з тертою картоплею”Додати →