Нам знадобиться:
- капуста – 1 головка
- свинина – 250 г
- яловичина – 250 г
- цибуля – 2 шт.
- рис – 150 г
- сметана – 4 ст. л.
- томатна паста – 2 ст. л.
- борошно – 1 ст. л.
- зелень – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Підготувати м’ясо. Помити і порізати його на шматочки.
Пропустити через м’ясорубку.
Рис відварити в підсоленій воді.
Лук обсмажити до золотистого кольору.
З’єднати з фаршем цибулю та рис. Додати нарізану зелень і сіль з перцем. Замісити фарш.
Капусту ошпарити і відділити листочки. Стебло акуратно відрізати до товщини листка.
Охолоджений листок розправити. Покласти невелику кількість фаршу на лист і загорнути.
Обсмажити з двох сторін.
Викласти голубці на форму з фольгою.
Приготувати соус: прогріти на сковорідці сметану з томатною пастою і склянкою води, додати борошно. Перемішати до однорідності.
Залити голубці соусом і поставити в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Голубці готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Голубці”Додати →