Нам знадобиться:
- коньяк – 100 мл
- чорний шоколад – 100 г
- вишні – 200 г
- білий шоколад – для презентації (за бажанням)
Спосіб приготування:
Виймаємо кісточки з вишень.
Заливаємо вишні коньяком і ставимо в холод на 10-12 годин. Якщо Ви хочете отримати цукерки з більш легким коньячним відтінком – то на 4-5 годин.
Через зазначений час відкидаємо вишні на друшлаг, щоб вони добре стекли.
Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Потім за допомогою дерев’яної шпажки занурюємо вишні в шоколад, трохи обтрушуємо від надлишків шоколаду і перекладаємо на заздалегідь приготовлену тарілочку.
Декоруємо цукерки білим шоколадом.
Цукерки “П’яна вишня” готові! Можна подавати до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Цукерки “П’яна вишня””Додати →