Нам знадобиться:
- морозиво – за кількістю порцій
- кукурудзяні пластівці – для панірування
- яйце – 1 шт.
- рафінована олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
З морозива формуємо кульки, викладаємо на блюдо або деко, і ставимо в морозильну камеру на 1 годину.
У блендері або за допомогою качалки подрібнюємо кукурудзяні пластівці в дрібну крихту.
Кульки морозива обкачуємо в кукурудзяних крихтах, і ставимо в морозильну камеру ще на одну годину.
Збиваємо яйце до однорідності.
Дістаємо морозиво з морозильної камери, мочаємо кульки в збите яйце, а потім знову ретельно паніруємо кукурудзяними крихтами. Викладаємо назад на блюдо або деко, і ставимо в морозильну камеру ще на 1 годину.
Рафіновану олію добре розігріваємо на середньому вогні, і по одному обсмажуємо у фритюрі кульки морозива приблизно по 20 секунд. Потім викладаємо смажене морозиво на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
Викладаємо на десертну тарілку, і поливаємо топінгом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Смажене морозиво”Додати →