Нам знадобиться:
Для бісквіту:
- 3 яйця
- 2 ст. л. борошна з гіркою
- 2 ст. л. какао
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 2 ст. л. цукру
Для начинки:
- 400 г сиру
- 1 яйце
- 3 ст. л. цукру
- 50 мл вершків 10%
- ванілін
- великий банан (або 1,5 невеликих)
Спосіб приготування:
Для начинки змішати сир, яйце, цукор, ванілін і вершки.
Приготувати бісквіт. Трохи збити жовтки, потім додати цукор.
Збити до консистенції сметани.
Додати борошно, змішане з какао і розпушувачем.
Добре перемішати. Додати збиті в стійкі піки білки.
Акуратно перемішати.
Деко застелити папером для випічки, викласти сирну начинку, розрівняти. Зверху викласти шоколадну масу.
Випікати при 180 градусах, близько 15-18 хвилин.
Посипати цукровою пудрою, накрити рушником і різким рухом рук перевернути майбутній рулет на робочу поверхню. Зняти папір для випічки. З краю покласти крупно нарізаний банан (так, щоб був в одну лінію).
За допомогою рушника не поспішаючи загорнути в рулет. Остудити, потім поставити в холодильник.
Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Шоколадний рулет з бананом і сиром”Додати →