Нам знадобиться:
- 4 яєчні білки
- 200 г цукру
- 100 г чорного шоколаду
- мисочка черешень
Спосіб приготування:
Білки збиваємо на максимальній швидкості міксера до отримання стійкої піни.
У добре збитий білок, не знижуючи швидкості міксера, висипаємо частину цукру і продовжуємо збивати поки цукор повністю не розчиниться.
Потім додаємо наступну частину цукру і збиваємо до тих пір, поки не висипемо весь цукор і білкова маса не досягне стійких піків без крупинок цукру. Перекладаємо французькі меренги в кондитерський мішок зі зручною насадкою.
На форму, застелену пергаментом, викладаємо шматочок шоколаду, потім черешню, як на фото. Робимо відразу всі заготовки.
Круговими рухами обводимо заготовки білковим кремом, таким чином ми “ховаємо” черешню і шоколад.
Випікаємо в духовці, розігрітій до 200-250 градусів, протягом 10 хвилин.
Безе даємо повністю охолонути і тільки тоді подаємо до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Французькі безе з черешнею та шоколадом”Додати →