Десерт з чорниці без випічки

Десерт з чорниці без випічки

Нам знадобиться:

*Розмір форми 24х28 см.

Для ягідної маси:

  • чорниця – 3 склянки
  • вершки 30% – 330 мл
  • крем-сир – 600 г (можна замінити кисломолочним сиром, двічі перетертим)
  • цукрова пудра – 3 ст. л.
  • желатин – 5 ст. л.
  • гаряча вода – 100 мл
  • ванілін – за смаком

Для вершкової маси:

  • вершки 30% – 330 мл
  • білий шоколад – 100 г
  • желатин – 2 ч. л.

Крім того:

  • печиво – 16 шт

Спосіб приготування:

Приготуємо ягідну масу. Для цього желатин розвести в гарячій воді. Ягоди помити і перебити блендером. Добре охолоджені вершки збити з цукровою пудрою до стійкої піни. Потім, перемішуючи, порціями додайте крем-сир, ванілін, перетерті ягоди і охолоджений желатин.

Печиво на дно дека, застеленого папером для випічки.

Виливаємо ягідну суміш на печиво і ставимо в холодильник для застигання. Тим часом приготуємо вершкову масу. Розтопіть білий шоколад і желатин у вершках (час від часу помішуйте суміш, щоб не утворилася шкірка).

На застиглу ягідну масу вилити холодну вершкову суміш. Торт поставити в холодильник до застигання.

Десерт з чорниці без випічки готовий!

рецепт десерту з чорниці без випічки

Смачного 😉

0 коментарів до “Десерт з чорниці без випічкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *