Нам знадобиться:
*Розмір форми 24х28 см.
Для ягідної маси:
- чорниця – 3 склянки
- вершки 30% – 330 мл
- крем-сир – 600 г (можна замінити кисломолочним сиром, двічі перетертим)
- цукрова пудра – 3 ст. л.
- желатин – 5 ст. л.
- гаряча вода – 100 мл
- ванілін – за смаком
Для вершкової маси:
- вершки 30% – 330 мл
- білий шоколад – 100 г
- желатин – 2 ч. л.
Крім того:
- печиво – 16 шт
Спосіб приготування:
Приготуємо ягідну масу. Для цього желатин розвести в гарячій воді. Ягоди помити і перебити блендером. Добре охолоджені вершки збити з цукровою пудрою до стійкої піни. Потім, перемішуючи, порціями додайте крем-сир, ванілін, перетерті ягоди і охолоджений желатин.
Печиво на дно дека, застеленого папером для випічки.
Виливаємо ягідну суміш на печиво і ставимо в холодильник для застигання. Тим часом приготуємо вершкову масу. Розтопіть білий шоколад і желатин у вершках (час від часу помішуйте суміш, щоб не утворилася шкірка).
На застиглу ягідну масу вилити холодну вершкову суміш. Торт поставити в холодильник до застигання.
Десерт з чорниці без випічки готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Десерт з чорниці без випічки”Додати →