Нам знадобиться:
- борошно пшеничне – 150 г
- молоко – 100 мл
- цукор – 200 г
- вершкове масло – 120 г
- яйця – 5 шт.
- заморожена вишня – 400 г
- творог – 300 г
- какао – 50 г
- ванільний цукор – 1 п.
Спосіб приготування:
У невеликій каструльці з’єднуємо вершкове масло і молоко, ставимо на вогонь.
Коли масло повністю розтане вводимо половину цукру і доводимо отриману масу до кипіння.
Коли вміст каструльки закипить вимикаємо газ і вводимо какао. Розмішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
Три яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера протягом 3-4 хвилин.
Не знижуючи швидкості міксера, вводимо повністю остиглу шоколадну масу.
Коли інгредієнти повністю з’єднаються, знижуємо швидкість міксера до мінімальної і вводимо борошно. Тісто для брауні готове.
Готуємо сирну масу. У зручній ємності з’єднуємо творог, другу половину цукру, ванільний цукор і 2 яйця. За допомогою блендера перебиваємо всі інгредієнти до отримання однорідної, пастоподібної маси.
У форму з роз’ємними бортами, дно якої застелене пергаментом, виливаємо половину шоколадного тіста,
Потім викладаємо половину сирного.
Зверху посипаємо вишнями.
Поверх вишень знову викладаємо шоколадне тісто, потім сирне. За допомогою вилки промальовуємо смуги на брауні і посипаємо його вишнями.
Випікаємо брауні в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів, протягом 35 хвилин.
Готовому брауні з творогом і вишнею даємо повністю охолонути, ріжемо на шматочки і подаємо до столу!
Смачного 😉
0 коментарів до “Брауні з творогом і вишнею”Додати →