Нам знадобиться:
- великий банан – 1 шт.
- яйця – 2 шт.
- молоко – 200 мл
- вершки 20% – 200 мл
- цукрова пудра – 75 г
- згущене молоко – 40 г
Спосіб приготування:
Вершки з молоком довести до кипіння.
Збити жовтки з цукровою пудрою до пишної маси.
Додати згущене молоко, збити.
Акуратно, тонкою цівкою налийте гарячу молочну суміш у жовткову масу, постійно помішуючи вінчиком, щоб жовтки не згорнулись.
Отриману суміш прогріти на невеликому вогні, не доводячи до кипіння.
В чашу блендера покласти банан. Налити молочно-жовткову суміш. Збити до однорідної консистенції і остудити до кімнатної температури.
Вилити суміш в ємність і поставити у морозилку. Періодично виймайте ємність із морозилки і перемішуйте, щоб не було великих грудочок льоду.
Бананове морозиво готове!
Смачного 😉
0 коментарів до “Бананове морозиво”Додати →