Рецепт курячих рулетиків

Курячі роли по-середземноморськи

Нам знадобиться:

  • філе стегна – 4 шт
  • в’ялені томати – 100 г
  • бринза – 160 г
  • сіль, перець – за смаком
  • базилік

Спосіб приготування:

Для начинки дрібно нарізаємо в’ялені томати і змішуємо з фетою та дрібно нарізаним базиліком.

Філе курячого стегна кладемо на дошку, накриваємо плівкою чи пакетом і відбиваємо до рівномірної товщини.

Солимо і перчимо (з сіллю обережно, тому що в начинці – солоний сир). На 2/3 поверхні наносимо начинку.

Скручуємо, починаючи з боку з начинкою.

Загортаємо у фольгу і щільно закручуємо кінці. Повторюємо з стегнами, що залишилися, і начинкою. Кладемо у форму.

Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 30 хвилин. Потім виймаємо, розвертаємо та повертаємо в духовку ще на 10-15 хвилин, до повної готовності. На цьому етапі можна включити конвекцію, щоб на ролах утворилася рум’яна скоринка. Готові роли розрізаємо на 2-3 частини та подаємо.

Курячі роли по-середземноморськи

Смачного 😉

0 коментарів до “Курячі роли по-середземноморськиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *