Нам знадобиться:
- філе стегна – 4 шт
- в’ялені томати – 100 г
- бринза – 160 г
- сіль, перець – за смаком
- базилік
Спосіб приготування:
Для начинки дрібно нарізаємо в’ялені томати і змішуємо з фетою та дрібно нарізаним базиліком.
Філе курячого стегна кладемо на дошку, накриваємо плівкою чи пакетом і відбиваємо до рівномірної товщини.
Солимо і перчимо (з сіллю обережно, тому що в начинці – солоний сир). На 2/3 поверхні наносимо начинку.
Скручуємо, починаючи з боку з начинкою.
Загортаємо у фольгу і щільно закручуємо кінці. Повторюємо з стегнами, що залишилися, і начинкою. Кладемо у форму.
Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 30 хвилин. Потім виймаємо, розвертаємо та повертаємо в духовку ще на 10-15 хвилин, до повної готовності. На цьому етапі можна включити конвекцію, щоб на ролах утворилася рум’яна скоринка. Готові роли розрізаємо на 2-3 частини та подаємо.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячі роли по-середземноморськи”Додати →