Нам знадобиться:
- домашній сир (творог) – 250 г
- яйце – 1 шт.
- цукор – 4 ст. л.
- ванільний цукор – 1 ч. л.
- розпушувач – 1/2 ч. л.
- борошно – 100 г
- олія – для смаження
- сіль – дрібка
- цукрова пудра
Спосіб приготування:
Творог розтерти з цукром і яйцем. Додати ванільний цукор і сіль. Перемішати.
Борошно змішати з розпушувачем і невеликими частинами додати в сирне тісто.
Замісити здобне тісто. За консистенцією воно вийде м’яким, трішки може прилипати до рук.
Посипати стіл борошном. Розділити тісто на чотири рівні частини.
З кожної частини розкатати ковбаску, діаметром від 3 до 4 см. І розрізати на невеликі шматки.
Зробити маленькі кульки.
Налити в каструлю олію, вона має покривати наші пончики. Розігріти олію і викласти пончики для обсмажування. Якщо олія досить нагрілась, навколо тіста утворюються бульбашки. Обсмажувати пончики з творогом слід маленькими порціями на невеликому вогні до золотистого кольору.
Готові пончики викласти на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру. Перед подачею до столу – пончики посипати цукровою пудрою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пончики з творогом”Додати →