Нам знадобиться:
- вершкове масло – 250 г
- яйця курячі – 1 шт.
- цукор – 120 г
- ванільний цукор – 10 г
- розпушувач – 5 г
- вода – 4 ст.л.
- малина – 300 г
- цукрова пудра – 100 г
- крохмаль – 2 ч.л.
- мука – 400 г
Спосіб приготування:
Масло змішати з цукром і ванільним цукром.
Додати яйце і 2 ст.л. води.
Всипати просіяне борошно з розпушувачем.
Замісити м’яке тісто.
На пергаментному папері розкачати тісто в пласт. На половину викласти свіжу малину.
Посипати крохмалем і трохи цукровою пудрою.
Накрити малину другою половиною тіста. Защипнути краї. Верх наколоти виделкою. Випікати в гарячій духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Після готовності змастити помадкою. Для помадки цукрову пудру змішати з водою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Малинове печиво”Додати →