Маковий рулет в лаваші

Нам знадобиться:

  • лаваш (тонкий) – 1 шт.
  • мак – 50 г
  • молоко – 150 мл
  • цукор – 1 ст. л.
  • яйця – 1 шт.
  • ванілін – за смаком

Спосіб приготування:

Змішуємо мак, цукор і молоко. Варимо 5 хвилин після закипання, потім трохи охолоджуємо, додаємо білок і ванілін.

Розподіляємо макову начинку по лавашу.

Загортаємо в рулет, зверху змащуємо жовтком, посипаємо маком і ставимо в розігріту до 180 °C духовку на 20 хвилин.

Маковий рулет в лаваші готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Маковий рулет в лавашіДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *