Нам знадобиться:
- печериці великі – 3 шт.
- середня картопля – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- сир плавлений – 100 г
- гомілка куряча – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- часник – 1 зуб.
- оливкова олія – 1 ст. л.
- цибуля зелена – для подачі
- зелень – за бажанням
Спосіб приготування:
Зняти шкіру з курячої ніжки, залити водою і варити протягом 10-15 хвилин.
Нарізати кубиками картоплю, додати в каструлю, варити 15 хвилин.
Дрібно нарізати цибулю, моркву натерти на крупній тертці. Гриби нарізати невеликими шматочками.
Обсмажити на невеликій кількості олії.
Куряче м’ясо відокремити від кістки, розібрати на волокна, подрібнити плавлений сир, надрізати зубчик часнику.
Додати сир, курку, часник і зажарку в суп. Постійно помішуючи (щоб сир повністю розчинився в супі), варити 10 хвилин, посолити і поперчити за смаком. Вимкнути плиту, накрити кришкою і дати настоятися 10-15 хвилин.
Подавати з сухариками або грінками, зеленою цибулею або зеленню.
Смачного 😉
Добрий день. У Вас дуже хороші рецепти. Я Вам дуже вдячна.
Добрий день. І Вам велике спасибі, це дуже приємно 🙂
Добрий вечір! Скажіть будь ласка скільки потрібно літрів води, приблизно?
Доброго дня. Близько 1,5 л води, але при цьому суп виходить досить густим.
Якщо хочете щоб суп вийшов більш рідким – додайте більше води 🙂