Нам знадобиться:
- червоний болгарський перець – 2 шт.
- червоний винний оцет – 1/4 склянки
- огірок (великий, без насіння) – 1 шт.
- оливкова олія – 1/4 склянки
- помідори (великі, стиглі) – 4 шт.
- сіль, перець – за смаком
- табаско (за бажанням) – 1/2 ч. Л.
- томатний сік – 5 склянок
- часник – 8 зубчиків
Спосіб приготування:
Часник, не очищаючи від лушпиння, обсмажте на сковороді без масла, на середньому вогні. Обсмажуйте зубчики приблизно хвилин 10-15, поки вони не стануть м’якими і не почорніють в декількох місцях. Пересмажувати теж не треба! Після цього зніміть з вогню і дайте часнику охолонути.
Всі овочі порізати на невеликі шматки.
Коли часник охолоне, очистіть його від лушпиння.
Починайте викладати всі інгредієнти в комбайн: спочатку часник, потім помідори. Пасту перекладіть в миску, звільняючи комбайн для наступних продуктів.
Викладіть в комбайн огірки і перець. Подрібніть, але не до стану пюре.
Змішайте всі мелені овочі в одній мисці, залийте томатним соком. Додайте спеції, оливкову олію і оцет, а також табаско (за бажанням). У чому ще принадність цього супу – чим довше він стоїть в холодильнику, тим він кращий. А подавати дуже смачно з грінками і сухариками, шматочками авокадо і рубаними яйцями.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гаспачо”Додати →