Нам знадобиться:
- курячі стегна – 6 шт.
- тонкі шматки копченої грудинки – 8-10 шт.
- будь-яке рублене м’ясо – 150 г
- не водянисті овочі (гриби, червона капуста) – 150 г
- крем-сир – 50 г
- сіль, перець
Спосіб приготування:
Нам необхідно відділити від стегон кістки, зачистити їх від жиру.
М’ясо, яке залишилося на шкірі, злегка відбити.
Приготувати начинку: дрібно нарізати 2 шматки грудинки і обсмажити їх на сковорідці, туди додати подрібнені овочі. Додати до овочів сире рублене м’ясо, обрізки м’яса з курки. Довести за смаком (додати спеції, посолити).
Розділити отриманий фарш на 6 частин.
Починаємо складати рулетики, якщо підготовлені всі стегна і фарш.
Намастіть на м’ясо на стегнах трохи кремоподібного сиру, покладіть на ліву долоню стегно а в середину одну частину фаршу. Зіжміть, щоб вийшла щільна кулька.
Натягніть шкіру навколо нашого рулетика, щоб вона щільно його охопила. Навколо нижньої частини обгорніть шматок грудинки.
Таким чином, підготуйте всі рулетики, після цього будемо їх обмотувати.
Відміряємо потрібну довжину нитки (так, щоб ниткою можна було обмотати рулетик, і ще трохи залишилося), нарізати 18 рівних частин нитки (по 3 на один рулет).
Розкладаємо нитку літерою “Ж”.
В центр ниток ставимо рулетик, туго зав’язуємо кожну нитку на верхівці “куполу.”
Кінці нитки обрізаємо, втикаємо в центр зубочистку, на яку насаджуємо маленьку помідору.
Ставимо в розігріту до 180 °C духовку, доти, поки не утвориться золотиста скоринка.
Рулетики “купол Брунеллескі” готові! Такий вигляд мають у розрізі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Рулетики “купол Брунеллескі””Додати →