Нам знадобиться:
- свинина – 800 г
- соєвий соус – 3 ст. л.
- бекон – 100 г
- цукор – 1 ст. л.
- олія – 1 ст. л.
- ананас свіжий, або консервований (тоді цукор не потрібен) – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
М’ясо з двох сторін добре відбити.
Замаринувати в соєвому соусі, трішки присолити.
М’ясо загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на ніч.
Далі нам знадобиться миска. В 2 шари викладаємо фольгу, щоб краї звисали.
Викладаємо бекон.
Рівномірно розкладаємо м’ясо, щоб краї звисали.
Тепер перейдемо до ананаса. Його потрібно почистити, порізати.
Нарізати невеликими кубиками. В сковорідку налити трішки олії, викласти ананаси, додати 1 ст. л. соєвого соусу і цукор. Смажити на великому вогні, поки не випарується зайва рідина.
Ананаси викласти на м’ясо, загорнути звисаючі краї м’яса.
Зверху викласти бекон.
Загорнути фольгу.
Зробити із неї тарілочку для “м’ясної бомби”, так вкінці її буде зручно виймати.
Запікати в духовці 55 хвилин при температурі 180 градусів. Після цього дістати з духовки, акуратно розірвати фольгу і запікати ще 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Смачного 😉
0 коментарів до “М’ясна бомба з ананасами”Додати →