Нам знадобиться:
- яєчний білок – 3 шт.
- вершки 35% – 200 мл
- молоко – 200 мл
- цукор – 100 г
- ягоди – 300 г
Спосіб приготування:
Білки збиваємо на максимальній швидкості міксера до утворення стійкої піни.
Потім невеликими порціями вводимо цукор. В результаті повинен вийти якісний, добре збитий білковий крем.
Вершки збиваємо окремо, поки вони не загуснуть.
Не знижуючи швидкості міксера з’єднуємо білкову та вершкову складові.
Потім, знижуємо швидкість міксера до мінімальної і вводимо молоко.
Ягоди, трохи перебиваємо за допомогою блендера і з’єднуємо з отриманою масою.
Відправляємо ягідне морозиво в морозильну камеру на 2 години.
Смачного 😉
0 коментарів до “Ягідне морозиво”Додати →