Нам знадобиться:
- свіжі або морожені гриби – 400-500 г
- картопля – 600 г
- морква – 150 г
- цибуля – 150 г
- лавровий лист – 2-3 шт.
- сіль, перець – за смаком
- вода – 3-3,5 л
Спосіб приготування:
Гриби нарізати на доволі великі шматки.
В киплячу воду додати гриби. Посолити, поперчити. Варити 15-20 хвилин, свіжі гриби треба варити довше.
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти.
Додати до грибів нарізану картоплю. Варити 7-10 хвилин.
Додати цибулю і моркву (перед тим, їх можна обсмажити).
В кінці приготування додати лавровий лист (через 15 хвилин вийміть його з супу). За необхідності ще посоліть суп.
При подачі посипте зеленню. Суп з лісовими грибами готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з лісовими грибами”Додати →