рибна солянка

Рибна солянка

Нам знадобиться:

  • філе сьомги – 270 г
  • філе минтая – 117 г
  • філе тилапії – 114 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.
  • квашені огірки – 1-2 шт.
  • оливки і маслини – по 10 шт.
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • чебрець, розмарин, сіль, перець – за смаком
  • лимон, петрушка – для подачі до смаку
  • вода для бульйону – 1,5 л

Спосіб приготування:

Зварити бульйон зі стейка сьомги, поклавши в киплячу воду промитий стейк і спеції – сушені розмарин і чебрець, лавровий лист, сіль і перець. Бульйон вариться під закритою кришкою 25 хвилин.

Потім бульйон треба процідити, а рибу поки відкласти.

Почищені моркву і цибулю дрібно порізати і підсмажити на сухій сковороді хвилин 5-10 до м’якості.

Додати дрібно порізаний квашений огірок і томатну пасту на сковороду і тушкувати разом ще хвилину.

Додати в бульйон зажарку з пательні і порізаний болгарський перець.

Порізати філе риби на невеликі шматочки по два-три сантиметри. У бульйон покласти спочатку сиру рибу, минтай і тилапію, варити 15 хвилин, потім додати сьомгу і варити ще 5 хвилин.

Зняти солянку з вогню і додати оливки/маслини, а перед подачею прикрасити скибочками лимона і свіжою петрушкою.

рецепт рибної солянки

Смачного 😉

0 коментарів до “Рибна солянкаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *