Нам знадобиться:
- філе сьомги – 270 г
- філе минтая – 117 г
- філе тилапії – 114 г
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- квашені огірки – 1-2 шт.
- оливки і маслини – по 10 шт.
- томатна паста – 1 ст. л.
- лавровий лист – 1 шт.
- чебрець, розмарин, сіль, перець – за смаком
- лимон, петрушка – для подачі до смаку
- вода для бульйону – 1,5 л
Спосіб приготування:
Зварити бульйон зі стейка сьомги, поклавши в киплячу воду промитий стейк і спеції – сушені розмарин і чебрець, лавровий лист, сіль і перець. Бульйон вариться під закритою кришкою 25 хвилин.
Потім бульйон треба процідити, а рибу поки відкласти.
Почищені моркву і цибулю дрібно порізати і підсмажити на сухій сковороді хвилин 5-10 до м’якості.
Додати дрібно порізаний квашений огірок і томатну пасту на сковороду і тушкувати разом ще хвилину.
Додати в бульйон зажарку з пательні і порізаний болгарський перець.
Порізати філе риби на невеликі шматочки по два-три сантиметри. У бульйон покласти спочатку сиру рибу, минтай і тилапію, варити 15 хвилин, потім додати сьомгу і варити ще 5 хвилин.
Зняти солянку з вогню і додати оливки/маслини, а перед подачею прикрасити скибочками лимона і свіжою петрушкою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Рибна солянка”Додати →