хріновуха

Хріновуха

Нам знадобиться:

  • корінь хрону – 50 г
  • добра горілка – 500 мл
  • мед – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Хрін чистимо і дрібно нарізаємо. Кладемо в миску, додаємо мед.

Вливаємо горілку. Збиваємо блендером якомога ретельніше.

Проціджуємо хріновуху в пляшку, закупорюємо і даємо настоятися кілька днів, в ідеалі від 1 тижня. Подаємо добре охолодженою. Прекрасно йде з борщем, холодцем, запеченою рулькою і просто з салом-хлібом-часником.

Хріновуха готова!

Смачного 😉

0 коментарів до “ХріновухаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *