Чахохбілі з курки

Чахохбілі з курки

Нам знадобиться:

  • курячі стегна – 1 кг
  • цибуля – 5 шт.
  • вершкове масло – 30 г
  • гострий червоний перець – ½ ч. л.
  • біле вино – 100 мл
  • часник – 5 зубчиків
  • хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • кінза – 100 г
  • соус ткемалі – 1 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – за смаком
  • помідори – 5 шт.

Спосіб приготування:

Курячі стегна вимийте, обсушіть і наріжте на 2 частини. У сковороду з товстим дном налийте олію і добре нагрійте. Покладіть курячі стегна і обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки. Посоліть, поперчіть, залийте вином, накрийте кришкою і залиште тушитися на середньому вогні 10-15 хвилин.

Тим часом помідори без шкірки наріжте невеликими кубиками.

Додайте помідори до стегон, обережно перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте 8-10 хвилин.

Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте окремо.

В кінці приготування чахохбілі з курки, посоліть і поперчіть цибулю, додайте шматочок вершкового масла. Курячі стегна приправте хмелі-сунелі. Введіть обсмажену цибулю, все перемішайте і залиште тушитися під кришкою на 25 хвилин. В цей час наріжте дрібно кінзу і часник. Вимкніть вогонь, до курячих стегон додайте гострий червоний перець, ткемалі і перемішайте.

Потім додайте кінзу і часник і перемішайте ще раз.

Подавайте чахохбілі з курки тільки гарячим в глибоких тарілках.

Чахохбілі з курки

Смачного 😉

0 коментарів до “Чахохбілі з куркиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *